Hvem er NinkasiraJOHN SCHMIDT. Indehaver og stifter af Ninkasira.


Som faglært kok har det været en naturlig del af mit liv at kende den gode smag. Jeg har altid haft en interresse i øl og foretrækker øl til maden frem for vin. Jeg ser et stort potentiale i at servere en velbrygget øl der komplementerer et veltillavet måltid, Med de mange smagsnuancer der findes i godt håndværksøl er kombinationerne uendelige. Øl til måltidet er meget mere end blot en drik, øl som ingrediens skaber fantastiske smage der medvirker til at gøre måltidet til en oplevelse.VORES VISION & MISSION


Visionen

  • Ninkasira vil være anerkendt for at yde kompetent og ærlig rådgivning til forbruger og virksomheder i valget af øl til måltidet. 
  • Ninkasira vil opnå dette ved på en troværdig og forståelig måde vejlede om smag og valg af ingredienser i den rette kombination.
  • Forudsætningen er et attraktivt miljø der viser respekt for menneskers forskellighed og på en lærende og entusiastisk måde være professionel i alt hvad vi gør.

Missionen

  • Ninkasira vil på en åben og ærlig måde give danske forbruger og virksomheder adgang til øl der er nøje udvalgt fra bryggerier som brygger med respekt for håndværket.
  • Ninkasira skaber bevidsthed om kvalitets øl, dens oprindelse og historie. Velbrygget øl skal nydes i samhørighed med veltillavet mad der i sin enkelthed er til at forstå.

VORES BRYGHUSE I POLEN

Bryghuset Trzech Kumpli

(Tre kammerater)

Bryghuset Raduga

Bryghuset Kormoran


Bryghuset Alebrowar

Bryhuset FortunaBryghuset Pinta

Bryghuset Brokreacja

BryghusetPerun